27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Politika Srbija Vesti

Vučić nenajavljeno posetio šabački kraj, prisustvovao završnici izgradnje puta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno posetio šabački kraj, gde je prisustvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara.

Put je, preko JP “Putevi Srbije“, izgradila država kroz Pocerinu od Šapca do Radovašnice, a vrednost ove saobraćajnice je 336 miliona dinara.

Predsednik Vučić lično se, u pratnji ministara Siniše Malog i Tomislava Momirovića, kao i direktora JP “Putevi Srbije” Zorana Drobnjaka upoznao sa stanjem putne infrastrukture u Mačvi i Pocerini.

On je obećao izgradnju novog, takođe važnog puta od Jevremovca do Mačve, dužine više od 3 kilometra.

Predsednik Vučić je najavio da će se zdušno založiti za unapređenje i putne infrastrukture kao i vodovodne i infrastrukturne mreže u šabačkom kraju. Umesto 60 odsto, kako je bilo ranije reči, 80 odsto domaćinstava će dobiti kanalizaciju u ovdašnjim selima.

On je takođe rekao da će doći ponovo u grad na Savi da se lično uveri šta je od najavljenog učinjeno.

Na velikoj podršci Šapcu, koji zahvaljujući njemu pored ostalog, očekuje i auto-put, predsedniku su zahvalili gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i narodni poslanik dr Boban Birmančević.

Opšta je konstatacija da Šabac nikada nije imao veću podršku, pomoć, ali i razumevanje države za sve vitalne interesa ovdašnjih ljudi, koji su ogromnom većinom podržali politiku Aleksandra Vučića.

Related posts

Predsednik Vučić Kopnenoj vojsci čestitao Dan vida

Vanja Vićentić

U ustanovama socijalne zaštite zaražen 171 korisnik, 292 radnika

Bojana Kecic

Stigle nove količine Fajzerovih vakcina

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija