3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekologija Najvažnije Pančevo Vesti

Sprovedena akcija čišćenja priobalja Tamiša

Udruženje sportskih ribolovaca i nautičara “Tamiš”, u saradnji sa gradskim preduzećima, sprovelo je prolećnu akciju čišćenja priobalja reke Tamiš. Učestvovalo je preko 50 članova ovog udruženja.

Članovi najstarijeg udruženja sportskih ribolovaca i nautičara u Pančevu, svakog proleća, s prvim lepšim danima, okupe se kako bi uredili i očistili otpad koji je reka tokom zime nanela. Predsednik Udruženja sportskih ribolovaca i nautičara „Tamiš“  – Dragan Milenković, kaže da se članovi uvek rado odazivaju ovakvim akcijama.

U Udruženju kažu da je cilj ovakvih akcija da ljubiteljima reke omogući uživanje u ribolovu i plovidbi čamcima, ali i da se svim građanima i gostima Pančeva omogući ugodna šetnja obalom Tamiša. Zato je i ovog puta akcija podržana od strane grada Pančeva i Turističke oragnizacije grada Pančeva.

Na reci Tamiš spremno je dočekana sezona, kaže Stoilković i dodaje da su nadležni u pripravnosti ukoliko u narednim danima dođe do manjeg izlivanja Tamiša.

Related posts

Otac i majka predsednika Vučića pozitivni na koronavirus

Jasmina Petkovic

Razgovor Vučić – Merkel danas u 14 sati

Katarina Popović

Ministar Vulin: Radovi na izgradnji kovid bolnice u Batajnici idu po planu, rok za završetak je 1. decembar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija