25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Pančevka Sanja Marić najbolja među osnovkama Srbije

Sremska Mitrovica je 19.maja 2021.god bila domaćin prvenstva Republike Srbije u atletici za osnovne i srednje škole.

Najveći uspeh na takmičenju postigla je atletičarka AK,,Dinamo“ Pančevo Sanja Marić koja je osvojila zlatnu medalju u trci na 600m u konkurenciji osnovnih škola.

Ona je trku istrčala sa novim ličnim rekordom 1:33.97. Sanja je od početka trke bila na vodećoj poziciji i ubodljivo osvojila prvo mesto. Ona je ovom trkom pokazala da je jedna od najperspektivnija mlada atletičarka Srbije o kojoj će se tek čuti.

Nju u narednom periodu očekuje veoma naporan takmičarski period gde će nas Sanja bez svake sumnje obradovati odličnim rezultatima.

Marić Sanja je učenica  osmog razreda OŠ,,Sveti Sava“. Ostaje nam veliki žal što još jedna članica našeg kluba Ksenija Mrkela nije mogla da nastupi na finalu na 600m u konkurenciji 5. i 6. razreda osnovnih škola. Ksenija je bila jedan od najvećih konkurenata za zlatnu medalju ali je bolest sprečila da nastupi na finalnom takmičenju. Ksenija je mlada atletičarka i bez svake sumnje će u narednom periodu pokazati svoj raskošni talenat.

Related posts

Srpski lekari otkrili novi gen otporan na infekcije

Zorana Stekovic

VAŽNO: Pančevo i sela bez vode OD SLEDEĆEG PETKA DO NEDELJE !

Mica Milakov

Sahranjen Milan Selaković, direktor JP Polet i nekadašnji predsednik Opštine Plandište

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija