29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin i najbolji teniser sveta Đoković saglasni: Sport doprinosi pravilnom razvoju dece i omladine, ali i afirmaciji Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem i tom prilikom su konstatovali da je sport oblast u koju treba neprestano ulagati, jer prvenstveno doprinosi pravilnom vaspitanju i razvoju dece i omladine, ali i afirmaciji Srbije.

Ministar Vulin je najboljem teniseru sveta čestitao na svim dosadašnjim postignutim uspesima i rezultatima i zahvalio se srpskom šampionu na svemu dobrom i značajnom što je učinio i što i dalje čini za Srbiju.

Ministar Vulin je istakao da je bavljenje sportom izuzetno značajno, pre svega za mlade i da svaki sport doprinosi i tome da deca i omladina “ne budu na ulici”, već da razvijaju i usvajaju prave vrednosti i pravilne oblike vaspitanja i ponašanja.

Vulin je podvukao da deca i omladina kroz bavljenje sportom razvijaju osećaj zajedništva, prijateljstva i da takođe ne treba zanemariti i pravilan fizički razvoj koji bavljenje sportom obezbeđuje.

Đoković je sa druge strane zahvalio ministru Vulinu na svemu što Ministarstvo unutrašnjih poslova čini na polju afirmacije sporta u Srbiji, posebno kroz uspehe koje pripadnici policije postižu na međunarodnim takmičenjima, ali i na svesrdnoj podršci prilikom organizovanja teniskih turnira u Beogradu na kojima pruža apsolutnu bezbednost kako učesnicima tih turnira, tako gledaocima i svima onima  koji u njihovoj organizaciji učestvuju.

Vulin je Đokoviću poželeo nove uspehe i nove medalje i da još dugo svojim maestralnim mečevima i igrom veseli i usrećuje sve građane Srbije.

Related posts

Vučić i Šib: Srbija najvažniji partner Nemačke u razvojnoj saradnji

Mirjana Popović

Turizam u Srbiji – Idealan izbor za svaki džep

Bojana Kecic

Predsednik Vučić čestitao Makronu praznik Republike Francuske

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija