29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Manifestacija “Dani Vajferta” u Pančevu od 1. do 5. jula

Tradicionalna gradska turističko-privredna manifestacija “Dani Vajferta” biće održana ove godine od 1. do 5. jula u Pančevu.
Direktor Turističke organizacije grada Pančeva Nikola Stoilković kaže da će dugo iščekivana manifestacija ipak održana ove godine uz bogat muzički program u večernjim satima i raznovrstan program u svih pet dana manifestacije.


– Prošle godine zbog pandemije virusa korona izostale su sve velike manifestacije, pa tako i ” Dani Vajferta”. Epidemiološka situacija se popravlja, povećava se broj vakcinisanih građana i očekujemo da ćemo vrlo brzo moći da se vratimo uobičajenom životu i aktivnostima. “Dani Vajferta” ove godine trajaće pet dana i u pripremi je bogat i raznovrstan program za sve generacije. Od 1. do 5. jula za građane pripremamo mnogo iznenađenja, biće lepih koncerata, sportskih, kulturnih i obrazovnih dešavanja, najavio je Nikola Stoilković.


Program ovogodišnje manifestacije “Dani Vajferta” je u pripremi. Uskoro će biti poznati detalji.
“Dani Vajferta” je najveća manifestacija koju od 2015. godine organizuje Turistička organizacija grada Pančeva uz podršku Grada Pančeva.

Related posts

Zoran Kocić na kampu najperspektivnijih atletskih nada

Katarina Popović

Srbija i Češka: Saradnja u oblasti odbrane i inovacija

Zorana Stekovic

Održan osmi Festival ruske salate

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija