21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Crveni krst Plandište dodelio zahvalnice zaslužnim građanima i organizacijama

U okviru nedelje posvećene Crvenom krstu, u prostorijama Komesarijata za migrante, predstavnici Crvenog krsta Plandište i Crvenog krsta Srbije dodelili su zahvalnice, plakete i srebrni znak svim zaslužnim pojedincima i organizacijama koji su proteklih 20 godina pomagali rad Crvenog krsta Plandište.

U okviru obeležavanja nedelje Crvenog krsta, od 8. do 15. maja, upriličena je svečana dodela medalja Crvenog krsta Srbije. Prisutnima se prvo obratila predsednica Crvenog krsta Plandište, Đurđevka Tafra,  koja je izrazila zahvalnost onima koji su na nesebičan način pomagali Crvenom krstu.

Mađu nagrađenima bio je i predsednik opštine Plandište Jovan Repac, koji je tom prilikom istakao da su u proteklih godinu dana, koliko se borimo sa pandemijom korona virusa, volonteri Crvenog krsta pokazali koliko srce imaju i koliko je humanitarni rad neophodan za funkcionisanje društva.

Sekretar Crvenog krsta Vojvodine, Boško Mitrašinović, pohvalio je  izuzetan rad sekretara i saradnice u Crvenom krstu Plandište, ali i podršku lokalne samouprave.

Plakete su uručene i predstavnicima policije, vatrogasnih jedinica, Doma zdravlja, Doma za duševno obolela lica Stari Lec, predstavnicima JP „Polet“, Sportskog saveza, Kancelarije za mlade, direktorima osnovnih škola, društveno odgovornim kompanijama, kao i svim pojedincima, koji su im na nesebičan način pomagali.

Related posts

Vučić: Nove investicije u Valjevu, nova era za taj grad

Nikoleta Dragaš

“Ulepšavanje i održavanje prostora oko doma kulture”

Bojana Kecic

Dobra ponuda ribe pred Svetog Nikolu

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija