27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Vakcinacija bez zakazivanja u Klubu za odrasla i stara lica

U Klubu za odrasla lica na Tesli danas je organizovana vakcinacija  bez zakazivanja vakcinama Sinofarm i Fajzer. Prema rečima Milenka Čučkovića, gradskog većnika,  cilj je da se stigne do svih  građana koji žele da se vakcinišu, tako da će i medicinski tim Doma zdravlja obilaziti sugrađane koje ne mogu da dođu ni do jednog punkta za vakcinaciju.

Veliko interesovanje  Pančevaca bilo je i ovog puta za vakcinaciju  bez zakazivanja u Klubu za odrasla i stara lica. U Josifa Marinkovića vakcinisani su stariji, ali i mlađi sugrađani koju su bili veoma zadovoljni što mogu bez čekanja i gužve da prime vakcinu.

Po prvi put je organizovana vakcinacija bez zakazivanja u jednom Klubu  za odrasla i stara lica. Milenko Čučković, većnik za rad zapošljavanje i socijalnu politiku napominje da je važno da se naši najstariji sugrađani vakinišu. On je dodao i da će se nadležni u gradu  potruditi da stignu do svakog ko želi da primi vakcinu.

Čučković je potsetio da i na punktu u Ulici Miloša Obrenovića 4, u nekadašnjoj apoteci Higija, građani mogu da prime vakcinu bez zakazivanja.

Vakcinacija bez zakazivanja biće nastavljena i narednih dana. U Banatskom Brestovcu i Glogonju, u lokalnim ambulantama,  vakcinacija će se organizovana u sredu, 19. maja od 8 sati, dok će u  četvrtak, 20. maja vakcinacije  biti u Vojlovici od 8.

Related posts

Otkrivanje falsifikata na tržištu pića

Vanja Vićentić

Treća faza dezinfekcije opovačkih ulica

Nikoleta Dragaš

Većnici usvojili amandman na izmene Odluke o gradskom budžetu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija