27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Veliko interesovanje meštana Banatskog Novog Sela za vakcinaciju

U Zdravstvenoj ambulanti u Banatskom Novom Selu  organizovana je vakcinacija bez zakazivanja vakcinama “Fajzer” i  “Sinofarm”.  Stanovnicima Omoljice od 8 do 14 sati takođe je omoguđeno da se imunizuju na ovaj način. Odziv je bio dobar naglasila je zamenica gradonačelnika Pančeva Dragana Kuprešanin.

Meštani Banatskog Novog Sela imali su priliku da se bez zakazivanja, gužvi i čekanja vakcinišu u svom mestu, vakcinama “Fajzer” i  “Sinofarm”. Prisutne smo pitali  koliko su ovakve akcije važne i zašto su se odlučili da se vakcinaciju.

Zamenica gradonačelnika Pančeva Dragana Kuprešanin kaže da je bio bobar odziv građana  Novog Sela  i da se u prvim jutarnjim satima, prijavilo 52 meštana.

Ovo je dobar način da se što više ljudi vakciniše, i bez obzira na loše  veme, meštani Novog Sela pokazali su odgovornost i došli na vacinaciju, ističe Bojan Boljanac v.d direktor Doma kulture u Banatskom Novom Selu.

Prikom obavljene vakcinacije žiteljima BNS deljene su karte za vožnju katamaranom rekom Tamiš. Nadležni najavljuju da će vakcinacija bez zakazivanja biti nastavljena i u budućem periodu ako zainteresovanost građana bude na velikom nivou.

Related posts

Predsednik Vučić sastao se sa Boreljom u Briselu

Zorana Stekovic

Marko Kon: Pridržavajte se mera za opšte dobro

Jasmina Petkovic

Uklonjen kvar na fekalnoj kanalizacionoj mreži u Vršcu

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija