20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Dve medalje za atletičare “Tamiša” u Valjevu

U organizaciji Valjevskog atletskog kluba (VAK 014) U Valjevu je 16. maja održan kros po nazivom – Petnica 2021. Kros je održan na prelepim terenima sportskog centra Petnica iznad Valjeva.

Učešće na krosu je uzelo nekoliko stotina atletičara/ki u kategorijama od najmlađih atletskih škola do kategorija seniora/ki.

Takmičenje je održano prema pravilima i propozicijama SAS, uz poštovanje propisanih zdravstvenih mera vlade Srbije u suzbijanju infekcije Covid 19.

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 9 atletičara i ostvario zapažen uspeh osvajanjem dve medalje.

U kategoriji starijih pionira (U16) Srbislav Glavinić je na distanci od 1500 m sjajno trčao i osvojio svoju prvu srebrnu medalju.

U kategoriji Seniorki (20+) Milica Radanov je na dostanci od 2000 m stigla prva na cilj i osvojila zlatnu medalju.

Za AK Tamiš su još nastupili i Aleksandar Kojić, Vojin Zekanović, Danilo Marsenić, Vanja Glavinić, Emilija Jelesijević, Milica Slavujac, i Dunja Vučković.

Related posts

Mnogo toga da se uradi na unapređenju položaja žena

Jasmina Petkovic

U Pančevu otvorena muzička sezona takmičenjem “Mita Topalović”

Mirjana Popović

Vučić: Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema sa kojima se suočavamo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija