18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Dve medalje za atletičare “Tamiša” u Valjevu

U organizaciji Valjevskog atletskog kluba (VAK 014) U Valjevu je 16. maja održan kros po nazivom – Petnica 2021. Kros je održan na prelepim terenima sportskog centra Petnica iznad Valjeva.

Učešće na krosu je uzelo nekoliko stotina atletičara/ki u kategorijama od najmlađih atletskih škola do kategorija seniora/ki.

Takmičenje je održano prema pravilima i propozicijama SAS, uz poštovanje propisanih zdravstvenih mera vlade Srbije u suzbijanju infekcije Covid 19.

Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 9 atletičara i ostvario zapažen uspeh osvajanjem dve medalje.

U kategoriji starijih pionira (U16) Srbislav Glavinić je na distanci od 1500 m sjajno trčao i osvojio svoju prvu srebrnu medalju.

U kategoriji Seniorki (20+) Milica Radanov je na dostanci od 2000 m stigla prva na cilj i osvojila zlatnu medalju.

Za AK Tamiš su još nastupili i Aleksandar Kojić, Vojin Zekanović, Danilo Marsenić, Vanja Glavinić, Emilija Jelesijević, Milica Slavujac, i Dunja Vučković.

Related posts

Slobodne aktivnosti pančevačke Poljoprivredne škole

Jasmina Petkovic

Petković obišao porodicu Pumpalović u Dubravi kod Istoka

Alba Jovanović

Vučić i Klaudija Rot: Izuzetni ekonomski rezultati, raditi na vladavini prava

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija