20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Vakcinacija nastavljena i u Starčevu

Treći krug vakcinacije bez zakazivanja nastavljen je u Starčevu. Odziv meštana bio je veliki, a na raspolaganju su bile vakcine “Fajzer” i “Sinofarm”.

Imunizacija bez zakazivanja nastavlja se na teritoriji grada Pančeva. Meštani Starčeva bili su u prilici da prvi dan vikenda iskoriste kako bi se vakcinisali u svom mestu.

Odziv građana je dobar, a vakcinacija je jedini način da se vratimo uobičajenom načinu života, istakao je poslanik u Skupštini AP Vojvodina Saša Levnajić. Ovo je treći krug vakcinacije u Starčevu. Na raspolaganju su vakcine “Fajzer” i “Sinofarm”.

Akcija imunizacije bez zakazivanja biće nastavljena i sledeće nedelje. Građane koji su se vakcinisali i na taj način pokazali odgovornost, grad Pančevo i TOP nagrađuju besplatnom vožnjom katamaranom.

Related posts

SNS Šabac : Ustavni sud uvažio našu žalbu, dok traje vanredna situacija ne odgovaramo na provokacije Zelenovića i Petrovića

Mica Milakov

Stiže novi strani investitor! Odbornici usvojili plan detaljne regulacije za Severnu zonu II

Jasmina Petkovic

Još 2.846 pozitivnih na korona virus u Srbiji

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija