27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Devet ulica u Ivanovu dobija asfalt

Zahvaljujući  ugovoru o javno-privatnom partnerstvu u toku je asfaltiranje devet ulica u Ivanovu. Radove je obišao gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Na inicijativu meštana Ivanova i zahvaljujući projektu javno-privatnog partnerstva, u toku je asfaltiranje ulica u ovom naseljenom mestu. Uređenje putne infrastrukture ujedno znači i bolje uslove za život, kažu Ivanovčani.

Radove je obišao gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović. Tom prilikom rekao je da je održavanje i izgradnja puteva prioritet grada Pančeva. Uređenje puteva i obezbeđivanje boljih uslova povećalo je i interesovanje za kupovinu kuća u Ivanovu, istakao je predsednik Saveta MZ Ivanovo, Joška Duduj.

Popločavanje staza u blizini škole omogućiće lakši prilaz ovoj ustanovi i bezbednije okruženje za mališane, rekla je direktorka OŠ “Moša Pijade” iz Ivanova Sanja Simić Mijatović. Radovi se odvijaju u devet ulica , a ukupna dužina puta koji će biti asfaltiran je 2,2 km.

Related posts

Ministar Vulin: Vučić zna da se prijatelj bira i zaslužuje i uz njih se ostaje i kada je teško, Đilas to nikada neće razumeti

Jasmina Petkovic

SERVISNE INFORMACIJE 27.10.2021.

Jelena Obradović

Brindzove haluški zalivene češkim pivom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija