20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Devet ulica u Ivanovu dobija asfalt

Zahvaljujući  ugovoru o javno-privatnom partnerstvu u toku je asfaltiranje devet ulica u Ivanovu. Radove je obišao gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Na inicijativu meštana Ivanova i zahvaljujući projektu javno-privatnog partnerstva, u toku je asfaltiranje ulica u ovom naseljenom mestu. Uređenje putne infrastrukture ujedno znači i bolje uslove za život, kažu Ivanovčani.

Radove je obišao gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović. Tom prilikom rekao je da je održavanje i izgradnja puteva prioritet grada Pančeva. Uređenje puteva i obezbeđivanje boljih uslova povećalo je i interesovanje za kupovinu kuća u Ivanovu, istakao je predsednik Saveta MZ Ivanovo, Joška Duduj.

Popločavanje staza u blizini škole omogućiće lakši prilaz ovoj ustanovi i bezbednije okruženje za mališane, rekla je direktorka OŠ “Moša Pijade” iz Ivanova Sanja Simić Mijatović. Radovi se odvijaju u devet ulica , a ukupna dužina puta koji će biti asfaltiran je 2,2 km.

Related posts

Za sada u Srbiji nema cirkulacije virusa

Katarina Popović

Direktan udar na zdravlje Šapčana: Zelenović zbog fotelje i poraza na izborima gura grad u vanrednu situaciju

Katarina Popović

DIREKTORKA TOOK: Prepoznatljivi smo po multikulturalnosti, zbog koje našu opštinu i nazivaju „Vojvodina u malom“

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija