19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Po treći put vakcinacija u Glogonju

Interesovanja stanovnika Glogonja za vakcinaciju bez zakazivanja i danas je bilo veliko. Koliki je odaziv građana potvrđuju i brojevi. Prema rečima Milenka Čučkovića, gradskog većnika, više od 33 hiljade ljudi primilo je jednu dozu vakcine, dok je 25.230 revakcinisano.

U ranim jutarnjim satima ispred ambulante u Glogonju već su bili  prvi meštani koji su čekali kako bi se vakcinisali. Oni ističu da to rade zbog svog zdravlja, ali i zbog odgovornosti prema najbližima.

Milenko Čučković, gradski većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku  napominje da je u gradu  Pančevu i selima do sada dato više od 58 hiljada  doza vakcina.

Vakcinacija bez zakazivanja sprovodi se već treći put u Glogonju. Više od 300 meštana primilo je vakcinu. To potvrđuje odgovornost meštana Glogonja prema svom, ali i zdravlju svoje okoline, napominje Slavko Jovanovski, predsednik Saveta MZ Glogonj.

Vakcinacija bez zakazivanja nastavlja se i narednih dana. U petak 14. maja stanovnici Dolova mogu primiti vakcinu od 8 do14 sati, u subotu 15. maja meštani Starčeva od 8 do 10 sati i Ivanova od 10.30 do 14 sati, dok će stanovnici Banatskog Novog Sela i Omoljčani moći da se vakcinišu bez zakazivanje u nedelju 16. maja do 8 do 14 sati.

Related posts

Radović: U Zvečanu oštećen registracioni centar u zgradi “INTEL”

Branislava Grčić

Ministar Vulin: Srbija je bezbedna zemlja

Bojana Kecic

Škodrić: Pregovaramo i sa Amerikancima o Moderninoj vakcini

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija