3. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Nova kuća za samohranu majku iz Klokota

Kancelarija za Kosovo i Metohiju gradi tri kuće za socijalno ugrožene porodice u opštini Kosovska Vitina.

Za Vasiliju Đošić iz Klokota, samohranu majku dvoje maloletne dece, dolaze bolji dani. Ova krhka 26-godišnja žena sa likom devojčice, ostala je udovica prošle godine.  Njih troje žive u jednoj sobici, bez kupatila i vode.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obećao je da će obezbediti pomoć ovoj porodici i ispunjava svoje obećanje. Vasilija rečima ne može opisati koliko je danas srećna.

„Ovo je veoma poseban dan za mene. Srećna sam što će svako sada da ima svoju sobu i živećemo lepo“, rekla je za Puls.

Kamen temeljac za izgradnju novog stambenog objekta od 65 kvadrata položio je predsenik privremenog organa opštine Srđan Nikolić.

„Zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju i predsedniku Aleksandru Vučiću, do kraja godine biće izgrađeno još nekoliko kuća u našoj opštini“, kazao je Nikolić.

Dodao je da je u toku konkurs za dodelu poljoprivrednih mašina i pozvao sve meštane Kosovske Vitine koji ispunjavaju uslove da se prijave, a detaljne informacije o tome možete naći na sajtu Kancelarije za KiM ili neposredno u kancelariji  privremenog  organa u Vrbovcu.  

Related posts

Ukrajinac Viktor Vihrist pobednik “Zlatne rukavice”

Nikoleta Dragaš

Kolaž fotografija o NATO agresiji u Istorijskom arhivu

Jasmina Petkovic

Vučić sa Dodikom: Sveobuhvatne konsultacije uz međusobnu podršku

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija