1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Nova kuća za samohranu majku iz Klokota

Kancelarija za Kosovo i Metohiju gradi tri kuće za socijalno ugrožene porodice u opštini Kosovska Vitina.

Za Vasiliju Đošić iz Klokota, samohranu majku dvoje maloletne dece, dolaze bolji dani. Ova krhka 26-godišnja žena sa likom devojčice, ostala je udovica prošle godine.  Njih troje žive u jednoj sobici, bez kupatila i vode.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obećao je da će obezbediti pomoć ovoj porodici i ispunjava svoje obećanje. Vasilija rečima ne može opisati koliko je danas srećna.

„Ovo je veoma poseban dan za mene. Srećna sam što će svako sada da ima svoju sobu i živećemo lepo“, rekla je za Puls.

Kamen temeljac za izgradnju novog stambenog objekta od 65 kvadrata položio je predsenik privremenog organa opštine Srđan Nikolić.

„Zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju i predsedniku Aleksandru Vučiću, do kraja godine biće izgrađeno još nekoliko kuća u našoj opštini“, kazao je Nikolić.

Dodao je da je u toku konkurs za dodelu poljoprivrednih mašina i pozvao sve meštane Kosovske Vitine koji ispunjavaju uslove da se prijave, a detaljne informacije o tome možete naći na sajtu Kancelarije za KiM ili neposredno u kancelariji  privremenog  organa u Vrbovcu.  

Related posts

“Novosadska TV” osuđuje napad na novinarku STB i zahteva reakciju svih medijskih udruženja

Mica Milakov

FUDBAL: „Dinamo“ bolji od lidera tabele, sumnjiv poraz „Želje“

Jasmina Petkovic

Nova pravila na polaganju male mature

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija