18. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Bela Crkva Društvo Plandište Sport Vesti Vršac

Dobri sportski rezultati imperativ

Radni sastanak baziran na realizaciji projekta “Unapredimo sport u Vojvodini”održan je u Vršcu. Dane Basta, pokrajinski sekretar za omladinu i sport, sa saradnicima je razgovarao sa predstavnicima grada Vršca i Opština Alibunar, Plandište i Bela Crkva.

Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, sa saradnicima je posetio Vršac i održao sastanak sa predstavnicim lokalnih samouprava. Teme su bile uloge i zadaci jedinica lokalne samouprave u razvoju sporta.

Vojvodina je već godinama prepoznata po odličnim sportskim rezultatima, ovo je jedan od načina da se taj trend zadrži, rekao je Basta.

Cilj sastanaka je, prema rečima Baste, upoznavanje sa situacijom na terenu.

Predstavnicima lokalnih samouprava prezentacije su održali Branko Vujović,  koji se osvrnuo na uloge i zadatke jedinica lokalne samouprave i Milorad Dokmanac koji je pričao o inspekcijskom nadzoru I nadzoru nad stručnim radom u oblasti sporta. Marko Rašić, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu osvrnuo se na sastanak sa predstavnicim Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu

Prema rečima Rašića Vršac je prepoznat kao grad sporta.

Sastanak u Vršcu bio je drugi radni sastanak, a kako je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta istakao, oni su važni kako bi sport na svim nivoima funkcionisao na pravi način.  

Related posts

“Srcem kroz ravnicu”

Ivana Bogdanovski

Specijalnoj bolnici u Kovinu još 12,8 miliona dinara

Jasmina Petkovic

Skok broja novozaraženih u Srbiji u poslednja 24 sata

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija