20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Srbija Vesti

U Jabuci vakcinacija bez zakazivanja i čekanja

Žitelji Jabuke danas su treći put bili u prilici da se u svom mestu vakcinišu bez zakazivanja protiv COVIDA 19. Odziv je bio odličan, a ovom prilikom vakcinisanima su podeljeni vaučeri za vožnju katamaranom. Svi koji se budu vakcinisali do kraja maja dobiće karte.

Vakcinacija protiv korone jedini je spas i lek protiv opakog virusa. Žiteljima Jabuke treći put je omogućeno da u svom mestu  i  seoskoj ambulanti obave vakcinaciju bez zakazivanja i čekanja, što je rezultiralo veoma dobrim odzivom. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović zajedno sa čelnicima gradske vlasti kao i narodni poslanik SNS-a iz Jabuke Marko Mladenović i ovoga puta  bili su uz svoje žitelje i obišli punkt za vakcinaciju.

Svako ko je došao u zdravstvenu ambulantu u Jabuci  dobio je broj i rečeno mu je u koje vreme će doći na red. Na ovaj način se nisu stvarale gužve, pa su neki otišli kući i vratili se u predviđeno vreme za vakcinaciju.

Podrška Mesne zajednice bila je značajna, a volonteri su i ovog puta bili angažovani kako bi pomogli starijim žiteljima da popune obrasce pre vakcinacije. Većina žitelja Jabuke posle pregleda lekara bila je zdrava i mogla je da primi vakcinu.

Prikom obavljene vakcinacije žiteljima Jabuke deljene su karte za vožnju katamaranom rekom Tamiš. U četvrtak je najavljena vakcinacija protiv kovida 19  bez zakazivanja za žitelje Glogonja i Kačareva.

Related posts

Predsednik Vučić danas o formiranju Vlade, nastavku dijaloga, epidemiji

Branislava Grčić

Doživotna za ubicu bebe iz Vršca!

Mica Milakov

“Trampa” u izvođenju polaznika glume

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija