5. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Vesti

Ministar Vulin uputio telegrame saučešća ruskim zvaničnicima i ruskom narodu

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze najdubljeg saučešća brojnim ruskim zvaničnicima i ruskom narodu povodom napada u Kazanju.

“Dozvolite da Vam u ime Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim izraze saučešća povodom stravičnog napada u Kazanju. Duboko nas je potresao ovaj događaj i teško je naći reči utehe onima koji su izgubili svoje najbliže.

Uveravamo Vas da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pouzdan i posvećen partner po svim pitanjima od bezbednosnog značaja kojima se štiti sloboda i život naših građana”, stoji u telegramu saučešća koje je ministar Vulin uputio Nikolaju Patruševu, sekretaru Saveta bezbednosti Ruske Federacije.

Vulin je izraze najdubljeg saučešća uputio svom ruskom kolegi ministru unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimiru Kolokoljcevu, direktoru Federalne službe snaga Nacionalne garde Ruske Federacije Viktoru Vasiljeviču Zolotovu, kao i ambasadoru Ruske Federacije u Srbiji Aleksandru Bocan-Harčenku.

“Na žalost, ovaj napad je još jedan primer da moramo biti ujedinjeni i odlučni u beskompromisnoj borbi protiv svakog oblika nasilja koji ugrožava i podriva naše zajedničke vrednosti.

Dozvolite da još jednom uputim izraze žaljenja i podrške ruskoj državi i ruskom narodu”, navodi se u telegramima saučešća ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Related posts

Niš: Članovi i pristalice SNS na protestu protiv naslovnica

Mica Milakov

Vučić: SNS odneo ubedljivu pobedu u četiri opštine. Neverovatna podrška u Lučanima!!!

Nikoleta Dragaš

Na klinici za Infektivne bolesti pušten u rad CT aparat,  donacija Fondacije “Novak Đoković”

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija