31. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ministar Vulin: Srbija stabilna i bezbedna zahvaljujući političkoj stabilnosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbija bezbedna i stabilna zahvaljujući političkoj stabilnosti koja je proizvod zajedničkog rada celokupnog sistema i jasnog vođenja države od strane predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar Vulin je na skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove  istakao da je politička stabilnost preduslov svega ostalog i bezbednosne i ekonomske stabilnosti i da je ona proizvod celokupnog sistema.   

Ministar Vulin je istakao da je politička stabilnost moguća onda kada imate vođu na čelu države, koji ima poverenje nacije i zna kuda nas vodi i u stanju je da sačuva političku stabilnost u našoj zemlji.

Prema njegovim rečima, terorizam je univerzalno zlo za koje se ne postavlja pitanje kada i gde će se desiti, jer nema ni jedne zemlje na svetu koja može da kaže da je pošteđena tog zla i mogućnosti da se desi. 

„To što se u Srbiji nije desio ni jedan teroristički napad nije plod srećnog spleta okolnosti, već ozbiljnog i strpljivog rada čitavog bezbednosnog aparata u zemlji“,istakao je ministar Vulin.

Related posts

Sudar voza i kombija na Strelištu

Mica Milakov

Radno vreme prodavnica i supermarketa

Mica Milakov

Akcija preventivnih pregleda u MZ “Tesla”

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija