22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Besplatna vožnja “Panukom” za vakcinisane

Turistička organizacija grada Pančeva podržava akciju države, masovnu imunizaciju stanovništva, a sve u cilju sticanja kolektivnog imuniteta. U borbi protiv korona virusa, svoj doprinos daje podelom karata za besplatnu vožnju katamaranom svim sugrađanima koji se od 12. do 31. maja vakcinišu u Pančevu i naseljenim mestima na teritoriji grada.

Direktor Turističke organizacije Pančeva, Nikola Stoilković, u skladu sa merama koje sprovodi država uključio je i ovu organizaciju kako bi do 31. maja bio što veći broj vakcinisanih. Naime, svi građani koji se budu vakcinisali u gradu Pančevu i selima na njegovoj teritoriji do kraja ovog meseca dobiće besplatne karte za vožnju katamaranom. Stoilković je na ovaj način želeo da pokaže koliko je bitna društvena odgovornost.

Turistička organizacija i grad Pančevo na ovaj način žele da zahvale građanima koji su iskazali visok nivo odgovornosti prema sebi i drugima.

Građani koji budu dobili karte o svojim terminima vožnje katamaranom mogu se informisati na broj 013 333 399. Direktor TOP-a  Nikola Stoilković, još je jednom apelovao na sve sugrađane da dođu I vakcinišu se, a onda  uživaju u lepotama Pančeva sa reke.

Related posts

Saopštenja PU Pančevo

Zorana Stekovic

Otvorene Narodne bašta i Barutana

Jasmina Petkovic

RADOVI U PUNOM JEKU: Sređivanje Ovčarsko-kablarske klisure

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija