25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić i Šapić se sastali u sedištu Srpske napredne stranke

Delegacije Srpske napredne stranke, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, i SPAS-a, koji predvodi Aleksandar Šapić, povodom najavljenog ujedinjenja sastali su se danas. Pored predsednika Vučića u delegaciji SNS bili su i Siniša Mali, Miloš Vučević, Darko Glišić i Dejan Ðurđević, a Šapić je došao sa članovima Predsedništva SPAS-a Marinom Leković i Radovanom Tvrdišićem.

Pre nekoliko dana predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić objavio je da je podneo predlog Predsedništvu SNS, koji je jednoglasno prihvaćen da se formira radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS-om Aleksandra Šapića oko ujedinjavanja u jednu političku stranku.

Nakon sastanka delegacija Srpske napredne stranke i SPAS-a predsednik SNS Aleksandar Vučić kratko je novinarima rekao da su razgovorali o mnogo čemu, dok je lider SPAS-a Aleksandar Šapić najavio ujedinjenje te dve stranke do kraja maja.

Foto: Tanjug

Related posts

Ministar Vulin pripadnicima Žandarmerije Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Srpske: Terorizam je globalna pretnja i za borbu protiv terorizma moramo biti spremni

Miroslava Cvejin

Sanacija kotlarnica u 4 osnovne škole

Nikoleta Dragaš

Ðurić: Vesna Pešić dokazala da je politički ekstremista

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija