20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Vanredne akcije prikupljanja krvi u Pančevu

U sklopu obeležavanja Nedelje Crvenog krsta  uz podršku Grada Pančeva,  Crveni krst Pančevo u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine planirana za ovu nedelju dve akcije prikupljanja krvi u gradu Pančevu.

Prva vanredna Gradska akcija prikupljanja krvi se organizuje u ponedeljak 10.05.2021. u vremenu od 11 do 14 sati, u ulici Vojvode Radomira Putnika ispred Galerije savremene umetnosti u Transfuziomobilu – moderno opremljenom  namenskom vozilu za prikupljanje krvi na terenu.

Druga redovna Gradska akcija prikupljanja krvi se organizuje u sredu 12.05.2021. godine u vremenu od 9 do 12 sati, u prostorijama Crvenog krsta Pančevo, Žarka Zrenjanina broj 15.

Obe akcije se realizuju uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti izazvane virusom Kovid 19.

Molimo da ovu informaciju, na Vama prikladan način, učinite dostupnom javnosti i time zajedno doprinesemo stabilnom stanju rezervi krvi u zemlji.

Related posts

Ministri Vulin i Kedži saglasni: Ličnim angažmanom dvojice predsednika Vučića i Đinpinga, sveobuhvatno strateško partnerstvo Srbije i Kine na najvišem nivou

Nikoleta Dragaš

Novi kontejneri u Maksima Gorkog

Nikoleta Dragaš

Jugoslovensko-svetske skulpture u muzeju Gorskog Kabadaje

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija