21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Počinje letnja sezona vožnje katamaranom „Panuka“

Počinje letnja sezona vožnje katamaranom „Panuka“, Turistička organizacija grada Pančeva tim povodom organizovala je specijalnu turu. Ovom i budućim turama građanima će se približiti lepote Tamiša i biće omogućen obilazak mesta koja mnogi do sada nisu imali prilike da vide.

Nautički turizam u Pančevu postao je sve zastupljeniji, a sama činjenica da je na Tamišu više od 2000 plovila, potvrđuje to. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović kaže da je grad prepoznao potrebe građana za razvojem ovog vida turizma i da su u saradnji sa Turističkom organizacijom došli do najboljeg rešenja da razviju ovu granu na viši nivo. Novi teretni motori na katamaranu ispunjavaju sve uslove kako bi bezbednost kako putnika, tako i ljudi koji voze katamaran bila na prvom mestu.

Turistička organizacija grada Pančeva organizovala je specijalnu turu katamaranom „Panuka“ kojom je obeležila početak nove sezone plovidbe Tamišem. Prvog maja je bila probna tura od Pančeva do Glogonja i kažu da je odziv građana bio odličan.

Upitan da li su Pančevci zainteresovani da na ovaj način obiđu svoj grad, Nikola Stoilković odgovara.

Gradonačelnik je podsetio da nas uskoro očekuje i uređenje gradskog keja, njegovih staza, mobilijara, rasvete, i da grad teži da se spusti na reku. Iz tog razloga “Panuka” je bitna za ljude koji žele da vide grad iz druge perspektive, a novi motori će dobprineti kvalitetnijoj vožnji.

Related posts

Formiran tim koji će raditi 24 sata dnevno sa DFC

Zorana Stekovic

GSP Beograd osvajač Soccer Zlatnog kupa!

Nikola Toadjer

Gde se nalaze zaraženi koronavirusom i u kakvom su stanju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija