18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Novi cvetni aranžmani u centru i gradskim naseljima

U toku je sadnja i uređenje cvetnih aranžmana na teritoriji Grada Pančeva. I u centru, ali i ostalim delovima našeg grada. Osim toga, radnici pančevačkog Zelenila menjaju na keju mesta za sedenje i nastrešnice na “pečurkama”. Košenje trave odvija se redovno, kao i održavanje Narodne bašte i parka prirode “Ponjavica”.

Pančevo je poznato po različitim cvetnim aranžmanima. I ove godine će oni naravno ostati na zelenim površinama. Ono što se trenutno menja jeste upravo cveće. Za te potrebe ove godine ima oko 150 hiljada različitog cveća u rasadu JKP “Zelenilo”.

Nove sadnice se stavljaju trenutno na trgu kod Poštanske štedionice i ispred Suda. Iz “Zelenila” očekuju da će ljudi uživati u novim zelenim površinama i cvetnim aranžmanima čim se završi posao.

Radnici „Zelenila“ uprkos epidemiološkoj situaciji obavljaju svoje aktivnosti u potpunosti. Sve radne operacije koje su u ovo doba godine prisutne, rade se normalnog. To znači, uređenje grada, košenje, sadnja sezonskog cveća, tako da sve što je u ovom delu godine zastupljeno u okviru delatnosti “Zelenila” se sprovodi po planu.

Related posts

Više od 5000 novozaraženih korona virusom u Srbiji

Vanja Vićentić

Vučić uručio ugovore o zaposlenju lekarima i medicinskom osoblju: SREĆAN SAM ŠTO DANAS ZAPOŠLJAVAMO 711 LJUDI!

Mica Milakov

VUČIĆ: Pripadnici MUP-a su garant bezbednosti i sigurnosti Srbije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija