9. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Sutra zaseda Krizni štab

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zasedaće sutra u 16 sati, potvrđeno je u Vladi Srbije. Na sastanku će se razmatrati otvaranje ugostiteljskih objekata.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je Krizni štab da razmotri otvaranje ugostiteljskih objekata bez bašti od petka, 7. maja, koji su trenutno zatvoreni u okviru mera protiv virusa korona.

“Molim Krizni štab da uvaži i da se krene sa otvaranjem od petka – da otvorimo i restorane i one zatvorene objekte, ne samo one sa baštama, pa da vidimo da li možemo da izdržimo”, kazao je Vučić.

Na pitanje da li ćemo moći da pravimo svadbe i kolektivna venčanja ove godine, predsednik kaže da veruje da će to moći da se čini već od juna meseca.

“Nije na meni, na Kriznom štabu je, ali ako nam uspe sve ovo što planiramo, verujem da ćemo moći već od juna meseca”, kazao je Vučić.

Naveo je da veruje da ćemo u junu mesecu moći da imamo kolektivno venčanje u Skupštini grada Beograda, a na predlog voditelja da to bude na Vidovdan i na pitanje da li može on da bude kum, kazao je “mogu”.

Related posts

Najvažniji telefoni u Pančevu i šire koji vam mogu zatrebati!

Mica Milakov

Vučić: Potrebna nam je podrška i za dijalog i za evrointegracije

neca

Negujte sebe

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija