3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Ministar Vulin čestitao Vaskrs

Ministar Vulin čestitao Vaskrs patrijarhu Porfiriju i vernicima: Veličina naše crkve, baš kao i našeg naroda, ne meri se brojnošću ili bogatstvom, već snagom uverenja i istrajnošću kojom čuvamo vrednosti zbog kojih postojimo

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin čestitao je Vaskrs srpskom patrijarhu Porfiriju i svim vernicima koji ovaj najveći hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru, uz želju da nam i ove godine da snagu da u čvrstoj i nepokolebljivoj veri slavimo pobedu života i da u toj radosti negujemo i jačamo naše zajedništvo.

„Vama, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, kao i svim vernicima, želim da uputim najiskrenije čestitke povodom Dana Vaskrsenja sina Gospodnjeg, Isusa Hrista, tradicionalnim hrišćanskim pozdravom: “Hristos Vaskrse – Vaistinu Vaskrse!”

Srpska pravoslavna crkva okuplja sve Srbe gde god da žive i čuva posebnost našeg naroda. Veličina naše crkve, baš kao i našeg naroda, ne meri se brojnošću ili bogatstvom, već snagom uverenja i istrajnošću sa kojom čuvamo vrednosti zbog kojih postojimo.

Vaša svetosti, neka Vam Vaskrs donese dobro zdravlje i Božiju milost, a svima nama mir, blagostanje i duhovni napredak“, navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Foto: tanjug

Related posts

„Leteći tenk“ Mi-35 – nova snaga Ratnog vazduhoplovstva

Nikoleta Dragaš

Povećan broj preminulih od korona virusa

Vanja Vićentić

Od 1. marta prijava poslodavaca za polovinu minimalca

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija