26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Vučić izrazio saučešće izraelskom predsedniku Rivlinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Izrael Ruvenu Rivlinu, a povodom nesreće u kojoj je stradalo najmanje 44 osoba, ističući da je ta tragedija zadala još jednu ranu ne samo Izraelu, već celom svetu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika države.

“Duboko nas je pogodila vest o tragediji u Meronu. U vreme kada se svi borimo da sačuvamo svaki život, svakog čoveka, ova velika nesreća zadala je još jednu ranu ne samo Izraelu, nego celom svetu. Vama, porodicama i prijateljima poginulih, kao i građanima Izraela, izražavam duboko saučešće u ime naroda Srbije i svoje ime, a povređenima želim brz oporavak“, naveo je Vučić.

U stampedu u Izraelu prilikom verskog obreda kojem je prisustvovalo, prema procenama lokalnih medija, oko 100.000 ljudi, danas je poginulo najmanje 44 ljudi, a povređeno je oko 150.

Related posts

NATO agenti u Srbiji: Šta je Atlantski Savet Srbije?

Branislava Grčić

Predsednik Vučić o vladi s predstavnicima SPS i JS

Jasmina Petkovic

Medicinski deo Štaba traži zaključavanje,odluka narednih dan

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija