31. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Vesti

Pančevačke škole na takmičenju “Brzinom do zvezda”

Takmičenje „Brzinom do zvezda” u Pančevu nastalo je sa idejom da se deca od najranijeg uzrasta nauče da vode zdrav život. Učesnici ovog interesatnog nadmetanja su učenici trećeg i četvrtog razreda pančevačkih škola.

Veliki broj škola odazvao se  ovom takmičenju organaizovanom pored Hale sportova na Strelištu. Deca su pokazala svoje umeće trčanja   na 30 metara, a posebna iznenađenja organizatori su pripremili za one takmičare koji se plasiraju u super finale, istakla je Jelena Đorđević organizator.

Pridržavajući se svih propisanih epidemiloških mera, želja i motiv malih takmičara, zvezdica,  bio je na najvišem nivou, što se videlo po izjednačenim trkama i želji da se dođe do cilja.

Trka super finala najbržih dečaka i devojčica odžaće se u Beogradu.  Organizatori ovog projekta  “Brzinom do zvezda” su  Kompanija Telenor, Savez za školski sporta  i Sportski savez Pančevo.

Related posts

Reciklažom jedne plastične flaše uštedi 3,5 kilovata električne energije

Ivana Bogdanovski

Lončar:U zdravstvene ustanove stiže 11 skenera, 5 angio sala

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić sa direktorkom Svetske banke

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija