18. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Kreativni mališani OŠ “Branko Radičević”

U holu OŠ „Branko Radičević“ Pančevo izloženi su kreativni radovi učiteljica i učenika uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa. Pravljene su korpice, čestitke i drugi predmeti od papira, a i deca su pokazala različite tehnike farbanja jaja.

Predstojeći  praznik Uskrs bila je inspiracija deci iz Osnovne škole “Branko Radičević” da naprave radove  zajedno sa učiteljicama. Mališani su se potrudili da radovi budu lepi, a pošto kolektiv  škole ceni svaki trud i rad pa ih je uz pohvale prezentovao skoro svakog dana.

Pored mnogih radova koje učetiljice zajedno sa učenicima prave  tokom cele godine, uskršnji radovi su posebno istaknuti i pohvaljeni od svakog ko poseti školu. Kako kaže učiteljica Branislava Vujčin ova  akcija svake godine podstiče da se deca druže i budu kreativna.

Pored učiteljica Dragice Rodić i Marice Radovančev koje su učestvovale u pravljenju uskršnjih radova, inicijator celokupne organizacije, kako one kažu, je direktor škole Mirko Novović.

Related posts

Vučić počasni gost na otvaranju novog istanbulskog aerodroma

Jasmina Petkovic

Počasna paljba na Kalemegdanu povodom Dana državnosti

Nikoleta Dragaš

Selaković: U Šapcu skočio broj obolelih zbog propusta u radu lokalne samouprave

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija