7. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Turistička organizacija grada Pančeva organizuje specijalnu Prvomajsku turu katamaranom „Panuka“

Turistička organizacija grada Pančeva organizovaće specijalnu Prvomajsku turu katamaranom „Panuka“ od Pančeva do Glogonja, sa stajanjem na plažama Skela u Jabuci i u Glogonju. Mnogima će biti atraktivan i prolazak kroz Durišnik, a u pripremi su brojna iznenađenja za putnike tog dana.

Polazak je u subotu, 1. maja u 11 sati sa Gradskog pristana u Pančevu. Planirano je da se tura završi u Pančevu oko 17 časova.

Cena pojedinačne karte je 900 dinara, a deca do 7 godina ne plaćaju.

Broj mesta je ograničen. Karte se mogu kupiti u Turističkoj organizaciji grada Pančeva.

Više informacija zainteresovani građani mogu dobiti telefonom na brojeve 064 6453320  i 013 333399.

Direktor Turističke organizacije grada Pančeva, Nikola Stoilković, kaže da već duže vreme razmišljaju o otvaranju novih linija katamaranom.

  • Po tradiciji vreme za Prvi maj je uvek nestabilno. Međutim, pošto će prema najavi meteorologa ovaj vikend ipak biti sunčan s visokom temperaturom, odlučili smo da našim sugrađanima priredimo lepo iznenađenje. Ovom turom želimo da im približimo lepote Tamiša i omogućimo obilazak mesta koja nisu imali prilike mnogi da vide. Obećavamo im nezaboravno iskustvo. S katamarana će se videti i lokacije na kojima su snimani kultni srpski filmovi u Pančevu i Glogonju i još puno toga, najavio je Nikola Stoilković.

On je dodao da će ovakva tura biti organizovana i ćešće, ukoliko bude zainteresovanih. Takođe, tokom leta Turistička organizacija grada Pančeva organizovaće i ture prema Beogradu, prema Vinči, a razmatra se i mogućnost organizovanog prevoza do Bele stene.

Ukoliko vreme dozvoli i vremenske prilike postanu stabilne redovne vožnje katamaranom „Panuka“ od gradskog pristana do Preobraženjske crkve i do ušća Tamiša u Dunav i do svetionika počeće nakon Prvomajskih i uskršnjih praznika.

Related posts

U promociji porodičnih vrednosti važna uloga medija

Miroslava Cvejin

Prva B liga na ledu: „Beogradski kraljevi“ protiv „Drvenih nogica“

Jasmina Petkovic

U Srbiji još 6.126 novozaraženih koronom

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija