26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Održan „Uskršnjeg bazara“ u Alibunaru

Na platou ispred Kulturnog centra u Alibunaru održan je Uskršnji bazar. Preduzetnice i članice udruženja sa teritorije opštine Alibunar pripremile su ručne radove, poslastice, ukrasna jaja i maštovitu uskršnju dekoraciju. Organizator bazara je Turistička organizacija Opštine Alibunar.

Na štandovima „Uskršnjeg bazara“ u Alibunaru, svoje radove izložile su žene iz osam udruženja sa teritorije Opštine Alibunar. Posetioci bazara imali su priliku da kupe različite slane i slatke specijalitete, rukotvorine, torbe, ukrasna jaja, i različite uskršnje dekoracije.

Tatjana Đurđev, direktorka Turističke organizacije Opštine Alibunar istakla je da ima dobru saradnju sa svim udruženjima sa teritorije opštine, i da je zadovoljna što su se odazvale u tako velikom broju.

Bazar je bila prilika da se žene druže, stvaraoci razmene iskustva a posetioci vide deo aktivnosti žena iz svih udruženja. Manifestacija u Alibunaru održana je uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Related posts

Tretman suzbijanja komaraca: U PANČEVU U UTORAK, OPOVČANI ČEKAJU POVOLJNE VREMENSKE USLOVE

Mica Milakov

Novak Filipović: Radio sam za Mariniku Tepić, ona mi obećala značku, ali odrekla me se kada sam uhapšen

Ivana Bogdanovski

Ministar Nedimović u Omoljici i Ivanovu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija