31. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Sjajni uspesi tekvondo kluba “Koloseum”

Na 19-om prvenstvu Vojvodine u Tekvondou koje je održano u Zrenjaninu, učestvovalo je 440 takmičara. Tim Tekvondo kluba “Koloseum” je nastupio sa 29 takmičara. Sledeći nastup imaju na internacionalnom takmičenju u “Milenijumu”.

Tekvondo klub “Koloseum” iz našeg grada učestvuje redovno na takmičenjima i beleži zapažene rezultate. Tekvondo kao sport poslednjih godina doživljava ekspanziju, pa između ostalog i zbog uspeha Milice Mandić.

Treneri i takmicari Aleksandar Batalo i Milica Nedelkovski postali su prvaci Vojvodine na prvenstvu koje je održano u Zrenjaninu, a klub je osvojio prvo mesto u konkurenciji seniora A klase. Milica Nedelkovski je najbolji takmičar u seniorskoj klasi.

Tekvondisti “Koloseuma” nalaze se u Ulici Oslobođenja broj 46. Ukoliko neko želi da počne da trenira tekvondo može ih pronaći na toj adresi, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Related posts

Ambulanta iz Miloša Obrenovića 4 sada u Zmaj Jovinoj 10

Katarina Popović

Goreo stari mlin na Margiti

Mica Milakov

Gradski Štab za vanredne situacije obezbedio dodatne količine dezinfikacionih sredstava za Mesne zajednice

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija