2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Vesti

Asfaltiranje ulica u Karauli

Nakon Uskršnjih praznika počinje asfaltiranje Ribarske, Cvetne i Zapadne ulice u Karauli. Dužina trese je oko dva kilometra, a radovi će zavisiti od vremenskih uslova. 

Zadovoljstvo građana što ulice u Karauli konačno dobijaju asfalt je neizmerno. Jedna od njih je i Vida Vicanović, majka bebe od 9 meseci kojoj asfalt itekako znači, kako zbog kolica, tako svakodnevnih aktivnosti i obaveza sa malim detetom.

Projektom javno privatnog partnerstva nakon Uskršnjih praznika na Karauli kreću radovi na asfaltiranju ulica Ribarska, Cvetna i Zapadna. Prema rečima Maje Vitman, gradske menažerke, stvorene su mogućnosti da se i nakon završetka pomenutih radova nastavi sa asfaltiranjem u ovom naselju. 

Mesna zajednica Gornji grad dobrom saradnjom sa gradom, a u skladu sa potrebama građana odgovara na njihove potrebe.

Ukupna dužina puta koji će biti asfaltiran u Karauli u prvoj fazi je oko 2 kilometra. Planirano je da se nakon završetka afaltiranja puteva u naseljenim mestima ponovo rade ulice u Karauli.  

Related posts

Postavljena mobilna ekspozitura Poštanske štedionice u Jabuci

Jelena Obradović

Đoković osvojio turnir u Šangaju

Nikoleta Dragaš

Krizni štab: Nema organizovanog dočeka Nove godine

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija