4. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Vesti

Asfaltiranje ulica u Karauli

Nakon Uskršnjih praznika počinje asfaltiranje Ribarske, Cvetne i Zapadne ulice u Karauli. Dužina trese je oko dva kilometra, a radovi će zavisiti od vremenskih uslova. 

Zadovoljstvo građana što ulice u Karauli konačno dobijaju asfalt je neizmerno. Jedna od njih je i Vida Vicanović, majka bebe od 9 meseci kojoj asfalt itekako znači, kako zbog kolica, tako svakodnevnih aktivnosti i obaveza sa malim detetom.

Projektom javno privatnog partnerstva nakon Uskršnjih praznika na Karauli kreću radovi na asfaltiranju ulica Ribarska, Cvetna i Zapadna. Prema rečima Maje Vitman, gradske menažerke, stvorene su mogućnosti da se i nakon završetka pomenutih radova nastavi sa asfaltiranjem u ovom naselju. 

Mesna zajednica Gornji grad dobrom saradnjom sa gradom, a u skladu sa potrebama građana odgovara na njihove potrebe.

Ukupna dužina puta koji će biti asfaltiran u Karauli u prvoj fazi je oko 2 kilometra. Planirano je da se nakon završetka afaltiranja puteva u naseljenim mestima ponovo rade ulice u Karauli.  

Related posts

Zapošljavanje pripadnika romske zajednice u Požarevcu, uručeno 20 ugovora

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić stigao u Tiranu, sledi sastanak sa Ramom i Zaevim

Zorana Stekovic

U Moroviću otvoren prihvatni kamp za građane koji se vraćaju iz inostranstva

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija