28. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Sport

Medalje za kik boks ekipu Vojne akademije

Kik boks ekipa Vojne akademije osvojila je jednu srebrnu i tri bronzane medalje na Međunarodnom takmičenju „Trofej Beograda” koje je održano u Hali sportova „Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, u organizaciji Kik boks saveza Beograda.

Na takmičenju je učestvovalo više od 60 klubova iz pet zemalja regiona, sa ukupno 300 takmičara u svim kategorijama.
Na ovom prestižnom takmičenju učestvovala je i kik boks ekipa Vojne akademije u sastavu kadeti Jelena Vojinović, Đorđo Matić, Filip Novković, Aleksandar Matejić i Nemanja Maksimović. U izuzetno jakoj konkurenciji u pojedinačnoj konkurenciji, kadeti Vojne akademije osvojili su jednu srebrnu i tri bronzane medalje.

U muškoj konkurenciji, u kategoriji do 94 kilograma, kadet Aleksandar Matejić osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju, dok su bronzane medalje osvojili kadeti Filip Novković, u kategoriji do 74 kilograma i Nemanja Maksimović u kategoriji do 79 kilograma.

U konkurenciji devojaka, u kategoriji do 70 kilograma, kadetkinja Jelena Vojinović osvojila je treće mesto i bronzanu medalju.

Ekipu Vojne akademije predvodio je Dejan Gavrilović, trener kik boks i savate kluba „Goran Ostojić”, ujedno i rukovodilac kik boks sekcije Vojne akademije.

Related posts

Sekretarijat za poljoprivredu Grada Pančeva objavio javne pozive za 2022. godinu

Bojana Kecic

Rakočević: Period nestabilnosti na Kosovu tek predstoji

Mica Milakov

Skrobara se uskoro priključuje na gradski vodovod

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija