20. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

BEOGRADSKI POBEDNIK IMA NOVU RUNDU: Legende jugoslovenskog boksa vakcinisaće se u Srbiji!

Tradicionalni Beogradski pobednik, koji od nedavno nosi ime i Memorijal Branko Pešić, okupio je veliki broj legendi jugoslovenskog boksa.

Ante Josipović, Ace Rusevski, Dževdžet Peci, Azis Salihu, Tadija Kačar, Dragomir Vujković, Mirko Puzović, Mile Labudović, Milorad Gajović, Slaviš Popović… Samo su neka od imena koja ovih dana borave u prestonici Srbije na poziv predsednika BSS Nenada Borovčanina.

Svi oni uživaju u borbama drugog najstarijeg bokserskog turnira u Evropi, koji se inače po 58. put obavlja u Beogradu za prestižnu nagradu.

A boravak u Beogradu, pojedine legende jugoslovenskog boksa, pre svih Rusevski, Josipović, Fetahović i Džakula, izrazili su želju da se vakcinisu u Srbiji, a prema rečima Borovčanina – želja će im biti i ispunjena uz ličnu organizaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: BSS

Related posts

PREDSEDNIK VUČIĆ U ŠAPCU: Doveli smo japansku fabriku u Šabac, nas ne interesuje ko je na vlasti na lokalnom nivou! GRAĐANI SU NAM NA PRVOM MESTU!

Nikoleta Dragaš

Za vikend ugostitelji i tržni centri rade do 14 sati

Vanja Vićentić

Opovo : Ravnanje atarskih puteva u Sakulama

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija