25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Vulin: U kući strave nađeni novi dokazi protiv Belivuka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal ne prekidaju rad na rasvetljavanju zločina koje su počinili pripadnici tog klana, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

On je prilikom obilaska prostorija Policijske Uprave za grad Beograd u kojima je izloženo novozaplenjeno oružje i eksploziv iz kuće u Ritopeku, koja je pripadala članovima klana Belivuk – Miljković rekao da su u “tu kuću strave” dovođeni su ljudi koji su na najsuroviji i najmonstruozniji način ubijani, saopštilo je resprno ministarstvo.

“U sklopu te kuće pronađena je i tajna prostorija, vrlo vešto i efikasno sakrivena, do koje možda ne bismo došli da nije bilo onih koji su bili spremni da podele tu informaciju sa nama i u kojoj smo pronašli zastrašujuće veliku količinu naoružanja, više od 10 kilograma raznih vrsta eksploziva, pripremljenih i spremnih da budu aktivirani”, naveo je Vulin.

Dodao je da su u toj prostoriji pronađene i industrijske mašine za mlevenje mesa, za mlevenje kostiju, kao i da pripadnici forenzičkih timova rade na istraživanju bioloških tragova kojih, kako je rekao, ima u velikoj količini.

Vulin je istakao da je Tužilaštvo za organizovani kriminal veoma zadovoljno kvalitetom i sadržinom materijalnih dokaza koji, bez svake sumnje, objašnjavaju i ukazuju na to šta su radili članovi ove organizovane kriminalne grupe.

Related posts

Od koronavirusa 121 novooboleli, preminula jedna osoba

Jasmina Petkovic

Čestitka ministra odbrane Belorusije general-majora Hrenina ministru Vulinu

Jasmina Petkovic

Velika odbrana srpskog jezika i zdravog razuma

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija