24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Osnovce najviše mučila matematika

Učenici osmog razreda polagali su probne završne testove iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike, kao i kombinovani test. Uprkos neuobičajenom načinu rada i nastavi na daljinu, đaci su dobro uradili testove, kažu u Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu.

Pripreme učenika osmog razreda  za probni završni test trajale su od početka školske godine u onlajn formi. Učenici kažu da je najteži bio probni ispit iz matematike, ali da su ipak zadovoljni rezultatom.

Probni test je idealna prilika da se učenici upoznaju sa načinom polaganja i  procene koliko su savladali gradivo. S obzirom na novonastale okolnosti, online nastava i pripreme đaka za ovaj test, dali su dobre rezultate, istakla je Marijana Nisić nastavnica matematike.

Svi učenici imaju dovoljno vremena da se pripreme i obnove gradivo, i da bez treme  samouvereno pristupe završnom ispitu koji će biti održan u junu mesecu.

Related posts

“Dan deteta” u Jabuci obeležen predstavom

Aleksandra Miloševska

Sezona zimnice, stižu kornišoni!

Katarina Popović

Teme video-samita lidera EU i Zapadnog Balkana

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija