7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Veliko interesovanje Novoseljana i Starčevaca za vakcinisanje bez zakazivanja

Meštani Banatskog Novog Sela danas do 15 sati mogu da se vakcinišu bez zakazivanja u svojoj ambulanati “sinofarm” vakcinom. Prema rečima Milenka Čučkovića, većnika za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku interesovanje  za vakcinaciju bez zakazivanja je veliko, tako da će ovaj proces biti nastavljen.

Prema rečima Čučkovića u Pančevu je do juče vakcinisano 26820 ljudi, a revakcinisano 14507.

Pored Banatskog Novog Sela, danas od 8 do 15 sati i meštani Starčeva u svojoj zdravstvenoj stanici mogu da se vakcinišu kineskom vakcinom, dok se u Pančevu vakcinacija bez zakazivanja obavlja na punktu u bivšoj apoteci “Higija”, Ulica Miloša Obrenovića 4, od 8 do 20 sati “Sputnjik V” vakcinom.

Interesovanje Pančevaca je veliko, tako da će i u narednim danima biti nastavljena vakcinacija u gradu i naseljinim mestima bez zakazivanja, napominje Čučković.

Related posts

Predsednik Vučić po drugi put upisao fakultet i ponosno objavio fotografiju

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić pre desetak dana najavio otvaranje naučno-istraživačkog centra “ZTF” u Pančevu. “Posao kreće” – saopštio gradonačelnik Pavlov za RTV Pančevo.

Jasmina Petkovic

Vučić: ZF donosi radna mesta i najsavremeniju tehnologiju

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija