7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Nastavljena vakcinacija bez zakazivanja u Omoljici i Banatskom Brestovcu

U Zdravstvenoj ambulanti u Omoljici danas je organizovana vakcinacija bez zakazivanja vakcinom “Sinofarm” za stanovnike Omoljice i Ivanova, od 8 do 15 sati. Doktorka Ljiljana Lazić, direktorka Zavoda za javno zdravlje kaže je ovo dobar način da se što više ljudi vakciniše, a stanovcni ovih mesta su zadovoljni što ne moraju da putuju do Pančeva kako bi primili vakcinu.

Prema rečima dr Lazić, prošle nedelje je bila orgnizovana vakcinacija “Fajzer” vakcinom u naseljenim mestima na teritoriji grada Pančeva.

Sutra će vakcinacija biti nastavljena: Od 8 do 15 sati u Starčevu i Banatskom Novom Selu, dok će stanovnici Pančeva moći da se vakcinišu vakcinom “Sputnjik V” u apoteci “Higija” od 8 do 20 sati, ulica Miloša Obrenovića 2.

Danas je akcija organizovana i u ambulanti u Banatskom Brestovcu. Nadležni najavljuju da će vakcinacija bez zakazivanja biti nastavljena i u budućem periodu.

Foto: pixabay

Related posts

Ministar Vulin: Ne znam kakva je EU perspektiva zemlje u kojoj se predstavnik hrvatskog naroda bira bošnjačkim glasovima

Nikoleta Dragaš

Smrtna kazna za ubice žena i dece?

Nikoleta Dragaš

Alibunar: Državno poljoprivredno zemljište u zakup ratarima

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija