7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Sport Vesti

“Analgesis” novi partner OK “Crvena Zvezda”

Novo rukovodstvo OK „Crvena zvezda“ povuklo je još jedan potez koji za cilj ima stvaranje još boljih uslova za rad svih članova kluba. Saradnja je sklopljena sa Centrom za bol i fizikalnu terapiju „Analgesis“.

Po dolasku na mesto generalnog direktora OK „Crvena zvezda“ Nikola Rosić je kao glavne zadatke postavio stabilizaciju kluba i stvaranje uslova za nesmetano funkcionisanje svih crveno-belih selekcija. Sudeći po do sada realizovanom Zvezda je na odličnom putu da se vrati na šampionske staze.

Dokazuje to i najnovija saradnja sa Centrom za bol i fizikalnu terapiju „Analgesis“

Posle potpisivanja Protokola o saradnji sa Zavodom za sport i medicinu sporta Republike Srbije gde će se obavljati testiranja i pratiti razvoj sportista, saradnja sa Centrom „Analgesis“ je samo logičan korak.

Ne želeći previše da otkriva naredne korake Rosić je potvrdio da rukovodstvo Odbojkaškog kluba nastavlja po unapred zacrtanom planu.

Doktor Saša Milićević, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije objasnio je šta podrazumeva saradnja sa Crvenom zvezdom.

Centar za bol i fizikalnu terapiju „Analgesis“ već godinama sarađuje sa sportskim klubovima i savezima i ima velikog iskustva u uspešnom saniranju povreda sportista. Nema sumnje da će saradnja sa njima pomoći Zvezdi da svojim takmičarima pruži najbolji i najbrži način za oporavak.

Related posts

Budi human-budi dobrovoljan davalac

Alba Jovanović

Ponos Kovačice: Nagrade najboljim učenicima

Nikoleta Dragaš

Očišćena divlja deponija kod Utvinog aerodroma na Strelištu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija