8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vulin poručio sa sednice Predsedništva svoje stranke: PS neće učestvovati u međustranačkom dijalogu kome posreduju stranci

“Pokret socijalista neće učestvovati u bilo kakvim razgovorima o našoj zemlji, o našim zakonima, o našem političkom sistemu, ako te razgovore traže ili vode stranci.
Poslanici Evropskog parlamenta bi imali čime da se bave u svojim zemljama, samo da su dovoljno pošteni da to priznaju ili da su dovoljno važni da je u njihovim državama nekom stalo do njihovog mišljenja. Poštujemo odluku drugih političkih partija da traže mišljenje stranaca, ali Pokret socijalista će za mišljenje pitati samo građane Srbije i nikog drugog”, rekao je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na sednici Predsedništva svoje stranke i jasno poručio da njegov PS neće pristati na učešće u​ međustranačkom dijalogu kome bi posredovali poslanici Evropskog parlamenta. 

Related posts

Zahvaljujući razumevanju Aleksandra Vučića i odgovorne politike SNS, rekonstruisana pančevačka Bolnica druga u Srbiji po kvalitetu!

Mica Milakov

Novi aparati u Očnoj bolnici u Pančevu

Katarina Popović

„Moj svet slika“ na Banovom Brdu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija