7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Grad Pančevo zahvaljuje građanima na pokazanoj ogovornosti. Vakcinacija bez zakazivanja se nastavlja

Grad Pančevo zahvaljuje se građanima koji su pokazali veliku odgovornost prema zdravlju i u velikom broju odazvali se pozivu za vakcinaciju bez zakazivanja. 

Zbog velikog interesovanja građana za vakcinaciju bez zakazivanja Fajzer vakcinom, tokom jučerašnjeg dana na vakcinalnom punktu „Higija“, u Miloša Obrenovića br. 4, vakcinacija je završena u 17 sati, nakon što su potrošene sve raspoložive doze.

Akcije imunizacije stanovnika bez zakazivanja nastavljaju se i dalje.

O narednim terminima i vrstama vakcine za imunizaciju bez zakazivanja građani mogu da se informišu i putem info centra Štaba za vanredne situacije grada Pančeva na sledećim brojevima telefona: 065 8662 549, 065 8662 548, 065 8662 547. Info centar otvoren je 24 sata.

Akcija imunizacije stanovnika bez zakazivanja se nastavlja vakcinama Sinofarm u naseljenim mestima i Sputnjik V na vakcinalnom punktu “Higija”.

Raspored za vakcinaciju bez zakazivanja Sinofarm vakcinom:

U ponedeljak, 19.04, vakcinacija se vrši u zdravstvenim ambulantama u Banatskom Brestovcu i Omoljici (u Omoljici za meštane Omoljice i Ivanova) u terminu od 8 do 15 sati.

U utorak, 20.04, vakcinacija se vrši u zdravstvenim ambulantama u Starčevu i Banatskom Novom Selu u periodu od 8 do 15 sati.

Raspored za vakcinaciju bez zakazivanja vakcinom Sputnjik V:

U utorak 20.04, vakcinacija se vrši u prostoru bivše apoteke “Higija”, Miloša Obrenovića br. 4, u periodu od 8 do 20 sati.

Related posts

Predsednik Vučić: Tražićemo sredstva za brzu prugu do Niša

Zorana Stekovic

Vesnici proleća na Zelenoj pijaci

Vanja Vićentić

Siniša Mali: Imamo mnogo razloga za optimizam, stižu prve uvećane penzije

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija