7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Zamena starog osvetljenja novim led sijalicama

U Pančevu je u toku zamena stare ulične rasvete novim led sijalicama. Ovaj projekat važan je za naš grad zato što će omogućiti uštedu električne energije, ravnomerno uključivanje javne rasvete i zaštitu životne sredine.

Zahvaljujući ugovoru o javno-privatnom partnerstvu koji je Grad potpisao sa ruskim partnerom, Pančevo će dobiti novu uličnu rasvetu. Zamena starog osvetljenja novim led sijalicama do sada je izvršena u 18 ulica, a radovi će se nastaviti i u narednom periodu.

Ovaj projekat omogućiće ravnomerno uključivanje javne rasvete, ali i uštedu električne energije, istakla je gradska menadžerka Maja Vitman.

Uz pomoć softvera koji će biti postavljen u zgradi Gradske uprave i obučenog tehničkog lica, pratiće se kako sistem javnog osvetljenja funkcioniše. Na taj način će svaki eventualni kvar na mreži biti brzo otklonjen, dodala je gradska menadžerka Maja Vitman.

Related posts

Broj novozaraženih 1.384, preminulo šestoro ljudi

Jelena Belić

Bez preminulih, 125 pozitivno na kovid – 19

Jasmina Petkovic

Zaplenjeno 15 kg marihuane, uhapšen osumnjičeni

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija