7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Sto pedeset miliona iz gradskog budžeta za prevoz

Grad Pančevo obezbedio je besplatne karte za određene kategorije stanovništva među kojima su i penzioneri. Na šalteru autobuske stanice ali i u mesnim zajednicama građani mogu preuzeti forlmular za podnošenje zahteva za besplatne godišnje karte.

O značaju besplatnih godišnjih karata za penzionere koje obezbeđuje Grad Pančevo govorili su meštani Starčeva. Njima je lično gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović uručio karte, a njihova zahvalnost i zadovoljstvo bili su veliki.

Da Grad Pančevo brine o svojim sugrađanima još jednom je pokazao izdvojivši novac iz budzeta za besplatne karte  za 15 kategorije stanovništva, među koijima su i penzioneri. Za ove namene opredeljeno je 150 miliona dinara, ističe gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Predsednik Skupštine Mesne zajednice Starčeva Petar Andrejić istakao je da su besplatne karte za penzionere itekako važne

Formular za podnošenje zahteva za besplatne karte  građani mogu uzeti na šalteru autobuske stanice, u mesnim zajednicama od 8 do 15 sati, kao i na sajtu “Pantransporta”.

Related posts

Zbog nanošenja povreda opasnih po život, u Beogradu uhapšeno šest osoba

Jasmina Petkovic

AKTUELNO SRBIJA : Na snazi nove mere za zaštitu od korone, u Kraljevu 73 novozaraženih, u Kragujevcu 111

Mica Milakov

Repac obišao asfaltiranje Banatskog Sokolca

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija