7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Nastavlja se vakcinacija Pančevaca bez zakazivanja vakcinama Sinofarm i Sputnjik V

Nastavlja se vakcinacija Pančevaca bez zakazivanja vakcinama Sinofarm i Sputnjik V. Ovo su lokacije:

Nakon dve uspešno sprovedene akcije imunizacije stanovnika Pančeva bez zakazivanja i velikog odaziva građana vakcinacija bez zakazivanja nastavlja se i iduće nedelje. Građani će moći da se vakcinišu vakcinama  Sinofarm  u naseljenim mestima i Sputnjik V vakcinom na vakcinalnom punktu Higija u Miloša Obrenovića br. 4. 

Kompletnu organizaciju i nadzor nad vakcinacijom i ovog puta sprovodi Gradski štab za vanredne situacije, putem Zavoda za javno zdravlje Pančevo i Doma zdravlja Pančevo.

Građani ne treba da čekaju poziv već će biti primljeni na svakom punktu gde se tog dana sprovodi vakcinacija.

Raspored vakcinacije po naseljenim mestima i gradu:

U ponedeljak, 19.04, se vakcinacija Sinofarm vakcinom vrši u zdravstvenim ambulantama u Banatskom Brestovcu i Omoljici (u Omoljici za meštane Omoljice i Ivanova) u periodu od 8:00 do 15:00 časova.

U utorak, 20.04, vakcinacija, Sinofarm vakcinom,  se vrši u zdravstvenim ambulantama u Starčevu i Banatskom novom selu u periodu od 8:00 do 15:00 časova.

U utorak, 20.04, vakcinacija bez zakazivanja  vrši se u prostoru bivše apoteke Higija, Miloša Obrenovića 4., vakcinom Sputnjik V (ruska vakcina). U terminu od 8:00 do 20:00 časova.

Vakcinacijom su obuhvaćeni  svi stanovnici starosne dobi počev od 18 godina, a prioritet imaju stariji od 65 godina. Svi podaci o vakcinisanim osobama unosiće se u istu bazu kao i za ostale građane koji su se prijavili preko portala eUprave. 

Uporedo se nastavlja i vakcinacija građana koji su se prijavili putem portala eUprave po unapred zakazanom terminu.

Related posts

Predsednik Vučić se obraća na Generalnoj konferenciji Uneska

Zorana Stekovic

Vlasto Dudaš o fudbalu

Katarina Popović

Košarkaši i odbojkašice za vikend

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija