8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Vesti

Crepajačko proleće i ove godine online

Dom kulture „Mita Živkov Lala“ je u saradnji sa ogrankom Opštinske biblioteke u Crepaji i istaknutim umetnicima iz Crepaje omogućio svim ljubiteljima umetnosti da ne ostanu uskraćeni za Crepajačko proleće i ove godine.

Dušan Genc, Jasmina Isajlov, Dušica Cvejin Stojanović, Nikola Todorov i Dragana Ilievska predstavili su publici na društvenim mrežama svoje stvaralaštvo. Manifestacija “Crepajačko proleće” se prvi put se održala 2019. godine, a već 2020. godine održana je online.

Direktor Doma kulture “Mita Živkov Lala” Nikola Kosovac podsetio je sve pratioce da usled objektivnih okolnosti organizacija Crepajačkog proleća se već drugu godinu za redom preselila na internet.

“Za organizatore je veliki izazov da održe kontakt sa ljubiteljima pisane reči i poštovaocima rada pesnika u vreme kada moramo da držimo distancu. Zato se koriste svi resursi na mrežama kako bi “Crepajačko proleće”  održalo kontinuitet, izjavio je Nikola Kosovac, direktor Doma kulture Mita Živkov Lala.

Related posts

Otvoren Nacionalni prevodilački centar za znakovni jezik

Ivana Bogdanovski

U Vršcu održan 7. “WRRT Carstyling Show”

Nikola Toadjer

Isplata redovne i privremene novčane naknade za septembar

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija