8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Starčevci primili vakcinu bez zakazivanja u svojoj ambulanti

Akcija masovne imunizacije Pančevaca bez zakazivanja počela je prošle nedelje. Nakon meštana Jabuke, Dolova, Glogonja, Omoljice i Ivanova, danas su se vakcinisali i Starčevci.

Veliko interesovanje za imunizaciju bez zakazivanja pokazali su i meštani Starčeva. Vakcinacija je počela u 8 sati, a građani su konstantno pristizali i nisu krili zadovoljstvo što mogu da prime vakcinu u svojoj ambulanti.

Vakcinaciju bez zakazivanja u naseljenim mestima grada Pančeva sprovode Gradski štab za vanredne situacije, Zavod za javno zdravlje i Dom zdravlja Pančevo.

Petar Andrejić i Vesna Radosavljević su ovom prilikom apelovali na sve građane da se vakcinišu. Dr Ivana Pavlović iz Zdravstvene ambulante u Starčevu kaže da su Starčevci ovom prilikom pokazali da brinu o svom, ali i zdravlju drugih.

Pančevci su dosadašnjim odzivom na vakcinaciju pokazali veliku odgovornost. Imunizacija bez zakazivanja u naseljenim mestima se nastavlja.  Meštani Banatskog Novog Sela mogu se vakcinisati u mesnoj ambulanti u petak, 16. aprila, od 8 do 15 sati. U subotu 17. 4. vakcinisaće se u istom vremenskom intervalu meštani Banatskog Brestovca u mesnoj ambulanti. Pančevci će moći da se vakcinišu bez zakazivanja na punktu Doma zdravlja Pančevo “Higija” – Miloša Obrenovića 4, svakog dana tokom cele nedelje od 8 do 20 sati.

Related posts

Vujačić: Vulin nasledio Pravilnik i Stefanović bio pukovnik policije

Miroslava Cvejin

Teniseri Srbije protiv Hrvatske za finale Dejvis kupa

Mirjana Popović

Peta pobeda Andree Arsović u Kuvajtu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija