7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo Vesti

Starčevci primili vakcinu bez zakazivanja u svojoj ambulanti

Akcija masovne imunizacije Pančevaca bez zakazivanja počela je prošle nedelje. Nakon meštana Jabuke, Dolova, Glogonja, Omoljice i Ivanova, danas su se vakcinisali i Starčevci.

Veliko interesovanje za imunizaciju bez zakazivanja pokazali su i meštani Starčeva. Vakcinacija je počela u 8 sati, a građani su konstantno pristizali i nisu krili zadovoljstvo što mogu da prime vakcinu u svojoj ambulanti.

Vakcinaciju bez zakazivanja u naseljenim mestima grada Pančeva sprovode Gradski štab za vanredne situacije, Zavod za javno zdravlje i Dom zdravlja Pančevo.

Petar Andrejić i Vesna Radosavljević su ovom prilikom apelovali na sve građane da se vakcinišu. Dr Ivana Pavlović iz Zdravstvene ambulante u Starčevu kaže da su Starčevci ovom prilikom pokazali da brinu o svom, ali i zdravlju drugih.

Pančevci su dosadašnjim odzivom na vakcinaciju pokazali veliku odgovornost. Imunizacija bez zakazivanja u naseljenim mestima se nastavlja.  Meštani Banatskog Novog Sela mogu se vakcinisati u mesnoj ambulanti u petak, 16. aprila, od 8 do 15 sati. U subotu 17. 4. vakcinisaće se u istom vremenskom intervalu meštani Banatskog Brestovca u mesnoj ambulanti. Pančevci će moći da se vakcinišu bez zakazivanja na punktu Doma zdravlja Pančevo “Higija” – Miloša Obrenovića 4, svakog dana tokom cele nedelje od 8 do 20 sati.

Related posts

Predsednica Skupštine Maja Gojković u Kovačici

Mica Milakov

PU Pančevo : Oprezno sa pirotehnikom tokom praznika

Mica Milakov

ĐILASOV STRUČNJAK BEZ LICENCE: Radovanović prvi za pljuvanje kolega, ali kad Srbiji treba pomoć OKREĆE GLAVU

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija