28. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, PS izlazi samostalno na izbore

Večeras je održana sednica Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine kojoj je prisustvovao i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 
Sa Pokrajinskog odbora PS-a je poručeno da je PS lojalan partner SNS-a, ali da će oni, ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika, izaći samostalno na izbore sa svojim kandidatom. 

“Pokret socijalista je lojalan i pouzdan saborac Srpske napredne stranke. 
Mi se ne sklanjamo od udaraca i sa ponosom se borimo za ideje socijalne pravde i nezavisne, vojno neutralne, slobodne Srbije. Za nas su predstojeći predsednički izbori prelomni izbori koji će Srbiju ili vratiti u vreme vlasti tajkuna i puzanja prema NATO paktu ili Srbiju sačuvati kao stabilnu i slobodnu, ekonomski i bezbednosno razvijenu, toliko da može da sačuva i sebe i Srbe gde god da žive. 
Zato pozivamo naše saborce iz SNS-a da što pre saopšte Srbiji da će Aleksandar Vučić biti kandidat SNS-a za predsednika Srbije. Vučić je odbranio Srbiju u teškim vremenima i učinio je moćnijom i boljom. Njegova kandidatura bi ujedinila sve koji veruju u slobodnu Srbiju i PS je na raspolaganju za svaku podršku i borbu. Vučić ima našu bezuslovnu podršku, a svaki drugi kandidat tek bi morao da je zasluži, zato, u slučaju da SNS ne izađe sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom, PS će samostalno izaći na predsedničke izbore sa svojim kandidatom. – poručeno je sa sednice Pokrajinskog odbora PS-a.

Related posts

Gradski stanovi pod zakup. Konkurs otvoren do 18. januara.

Nikoleta Dragaš

Generacija Gimnazije “Uroš Predić” koja zbog NATO agresije nije imala maturu – obeležila dve decenije od završetka škole!

Mica Milakov

Predsednik Vučić obilazi rekonstruisani put Velika Plana – Smederevska Palanka

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija