7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Vakcinacija bez zakazivanja se nastavlja! Meštani Omoljice i Ivanova pokazali odgovornost

Omoljčani su danas bili u prilici da se vakcinišu bez zakazivanja. U njihovoj mesnoj ambulanti vakcinu su primili meštani ovog sela i Ivanova. Time je nastavljena imunizacija bez zakazivanja na teritoriji grada Pančeva.

Vakcinacija bez zakazivanja protiv Kovida 19 u naseljenim mestima grada Pančeva nastavljena je i danas su vakcinu primili meštani Omoljice i Ivanova. I ovoga puta veliki broj građana je iskoristio mogućnost imunizacije protiv koronavirusa organizovanoj u mesnim ambulantama. Kao i u prethodna četiri naseljena mesta, u kojima je imunizacija obavljena prošle nedelje, meštani imaju samo reči hvale za organizaciju.

Početak vakcinacije u Omoljici ispratio je i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Veliki odziv još jedna je potvrda  da Pančevci imaju visok nivo odgovornosti za svoj i živote drugih ljudi.

Imunizaciju bez zakazivanja na teritoriji grada Pančeva realizuju  Gradski štrab za vanredne situacije, Zavod za javno zdravlje i Dom zdravlja Pančevo.

Imunizacija bez zakazivanja spovodi se pod budnim okom Dr Jelene Petrović Stojković iz zdravstvene ambulante u Omoljici .

Dušan Lukić, predsednik MZ Omoljica, bio je zadovoljan odzivom meštana.

U Omoljici vakcinacija bez zakazivanja za stanovnike Omoljice i Ivanova provodila se u mesnoj ambulanti. Meštanima su na raspolaganju bile vakcine dva proizvođača  – Fajzer i Astra Zeneka. Ovaj vid imunizacije nastavlja se u četvrtak u Starčevu.

Related posts

Nove odluke Štaba za vanredne situacije u Beloj Crkvi

Mica Milakov

Vučić se sastao sa Grenelom

Zorana Stekovic

Ubistvo u Jabuci, uhapšene dve osobe

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija