27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Sport Vesti

OK ,,Crvena zvezda” i Zavod za sport i medicinu sporta potpisali ugovor o saradnji

Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između OK “Crvena zvezda” i Zavoda za sport i medicine sporta potpisan je u Beogradu. Na taj način sve selekcije crveno-bele odbojkaške porodice imaju mogućnost da koriste usluge Zavoda, kako kroz značajna testiranja sportista, tako i kroz korišćenje svih kapaciteta ove važne institucije.

Da novo rukovodstvo OK “Crvena zvezda” od početka angažmana radi na stabilizaciji kluba i stvaranju pravih uslova za napredovanje svih selekcija dokaz je i Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji potpisan sa Zavodom za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Paraf na dokument stavili su Nikola Rosić, generalni direktor OK “Crvena zvezda” i Goran Bojić, direktor Zavoda.

Generalni direktor crveno-belih pojasnio je šta ovaj Ugovor znači za klub. Prema rečima Rosića istraživanja Zavoda su prava riznica dragocenih podataka za kreiranje najviših dostignuća u vrhunskom sportu.

Potpis Ugovora sa Zavodom jedan je u nizu poteza novog rukovodstva crveno-belih. Rosić je istakao i da je briga o mlađim selekcijama jedan od prioriteta OK Crvena zvezda. Goran Bojović prvi čovek Zavoda je najpre čestitao Nikoli Rosiću na imenovanju, a potom pojasnio šta tačno znači Ugovor o saradnji.

Uz uobičajena testiranja sportista, kao korišćenje svih kapaciteta Zavoda za sport i medicine sporta, Ugovor će članovima OK Crvena zvezda omogućiti i besplatna PCR testiranja.  Biće organizovana i vakcinacija sportista koja se već obavlja u Zavodu.

Related posts

SNS Pančevo čestita Vaskrs

Mica Milakov

U Srbiji je dato 2.300.436 doza vakcina protiv korona virusa

Mirjana Popović

Seminar za edukatore/ke programa borbe Protiv trgovine ljudima

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija