15. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Nastavlja se vakcinacija bez zakazivanja na teritoriji grada Pančeva

Organizovana akcija imunizacije stanovnika Pančeva bez zakazivanja nastavlja se i ove nedelje. Od sutra, 14. aprila, u naseljenim mestima i gradu građani mogu da se vakcinišu i bez zakazivanja vakcinama “Fajzer” i “Astrazeneka”. Sutra je punkt za vakcinaciju bez zakazivanja otvoren u mesnoj ambulanti Omoljica, za stanovnike Omoljice i Ivanova. U četvrtak 15. aprila imunizacija stanovništva bez zakazivanja biće sprovedena u naseljenom mestu Starčevo. Građani mogu da se vakcinišu u terminu od 8:00 do 15:00.
Vakcinacija bez zakazivanja u gradu od sutra se sprovodi na punktu “Higija” – Dom zdravlja Pančevo, Miloša Obrenovića 4, svakog dana tokom cele nedelje od 8:00 do 20:00 sati.
Kompletnu oranizaciju i nadzor nad vakcinacijom sprovodi Gradski štab za vanredne situacije putem Zavoda za javno zdravlje Pančevo i Doma zdravlja Pančevo.
Građani ostalih naseljenih mesta koji su u rasporedu za vakcinaciju bez zakazivanja, o terminima biće blagovremeno obavešteni putem sredstava javnog informisanja.

Građani ne treba da čekaju poziv, biće primljeni na svakom punktu gde je tog dana organizovana vakcinacija. Vakcinacijom će biti obuhvaćene sve starosne kategorije stanovnika počev od 18 godina. Prioritet imaju sugrađani stariji od 65 godina. Svi podaci o vakcinisanim osobama unosiće se u istu bazu kao i za ostale građane koji su se prijavili preko portala eUprava. Uporedo se nastavlja i vakcinacija stanovnika koji su se prijavili putem portala eUprava prema unapred zakazanom terminu na lokacijama u samom gradu.

Related posts

Selakovic:Mađarska podržava svoje kompanije da ulazu u Srbiju

Aleksandra Miloševska

Grad Pančevo raspisao Javni poziv za samostalne umetnike i građane koji se bave kulturom

Bojana Kecic

Praktična nastava u Poljoprivrednoj školi “Josif Pančić”

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija