25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Servisna informacija Vesti

JKP “ZELENILO”: U toku je košenje zelenih površina širom grada

Zaposleni u sektoru „Održavanje“ trenutno su angažovani na poslovima košenja javnih zelenih površina širom Pančeva. Košenje travnatih površina je jedan od najobimnijih poslova u delatnostima kojima se bavi RJ „Gradsko zelenilo“, a traje od marta do oktobra meseca, u zavisnosti od vremenskih uslova.

JKP „Zelenilo“ Pančevo je i ove godine, u punom kapacitetu, započelo košnju javnih zelenih površina polovinom marta, kako bi sugrađanima obezbedili prijatan boravak napolju sa početkom toplih prolećnih dana.

Danas su radnici angažovani na košenju u naseljima širom grada. Nekoliko ekipa je raspoređeno u naseljima Strelište i Tesla, kao i u ulici Sveti Sava i Spoljnostarčevačkoj ulici. Timovi  koji su zaduženi za naselje Sodara danas završavaju sa košenjem ovog dela grada.

Pored redovnog košenja javnih zelenih površina, radnici JKP „Zelenilo“ već danima rade na rekonstrukciji javnih zelenih površina u okviru kružnih tokova u naseljima u Pančevu pa je trenutno aktuelno sređivanje kružnog toka kod Zelene pijace.

Paralelno sa uređenjem zelenih površina u kružnim tokovima, radnici  sektora „Proizvodnja“  su od jutros  raspoređeni i u centru grada, gde sređujući javne zelene površine na Trgu kralja Petra I čine ovu pešačku zonu još urednijom i prijatnijom za boravak.

Related posts

Živković deo projekta unutrašnje destabilizacije Srbije? ( 2.deo)

Mica Milakov

Preventivni zdravstveni pregledi 29. septembra u Vršcu

Nikoleta Dragaš

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija